Sådan sikrer du virksomheden

Er du ejer af en virksomhed, er der mange ting, du har ansvar for. Mest af alt har du et ansvar for at skabe en tryg og sikker arbejdsplads, både når virksomheden er bemandet, og når den ikke er. Læs med her i artiklen, og få gode råd til, hvordan du sikrer din virksomhed på bedste vis mod uindbudte gæster og uønsket opførsel.

Overvågning

Det er svært at holde øje med en hel virksomhed, både om natten og om dagen. Derfor kan det være en fordel at få installeret et par ekstra øjne i form af videoovervågning. Det er en god idé at placere disse kameraer ved indgange, hvis du gerne vil holde øje med, hvem der kommer til din virksomhed – særligt, når du ikke er der. Det er også en god idé at placere overvågning indenfor, da dette kan hjælpe dig i en situation, hvor der er sket uønskede handlinger inde på selve arbejdspladsen.

Vælger du, at der skal være overvågning af virksomheden, kan du klikke her og læse mere om dine muligheder for en tryggere arbejdsplads.

Tyverialarm

En anden ting, der er en fordel af have som virksomhed, er en tyverialarm, der er sluttet til alle de indgange, der måtte være at finde i bygningen. Med en tyverialarm vil du blive informeret om, hvis der skulle komme uindbudte gæster til virksomheden, når stedet er ubemandet. Sørg for, at det er andre end blot dig og alarmselskabet, der bliver informeret, når alarmen går i gang.

Lav regler

For at sikre dig en sikker arbejdsplads, er det vigtigt, at du laver nogle regler, som alle skal overholde – inklusiv dig selv. Ved at lave regler er du sikker på, at alle forstår, hvilke konsekvenser forskellige handlinger kan have. Med regler menes der også regler, i forhold til hvornår og hvordan virksomheden skal låses og låses op igen.