Så blev det min tur

Så blev det min tur

Der er mange, som siger, at når der først er en i en vennegruppe, som bliver gift og får børn, så er der hurtigt flere, som følger trop, og det må siges at være sandt. På under tre år har alle i gruppen af 8 ungkarle skiftet status og er nu i gang med karriere og familielivet. Der har været mange store fester og mange sjove polterabender, som man jo ikke kan slippe for, ikke at jeg dog ville det.

Overraskende god mad på budget

Til enhver stor fest hører der jo god mad il, og første mand ude af startrampen var Tim. Han havde et noget større budget end os andre og valgte kok og tjenere. Det budget havde vi andre ikke, så det blev hurtigt til buffet og til mad, som kom udefra på selve dagen.

Til den store overraskelse, så har det været samme firma, som hele vejen har leveret maden, det er nemlig e-buffet, som jeg fandt gennem http://dk-buffet.dk/, som ved fest nummer to i vennegruppen overraskede os alle med at levere kvalitet, den bedste service og til priser, hvor vi alle kan få gourmetkvalitet, uden at sætte os i bundløs gæld.

Jeg var ikke i tvivl om, at det var eBuffet, som skulle levere til min fest også, det er jo med at holde den stil, som er lagt, og det var til både polterabend og til selve brylluppet, de skulle levere maden.

God bund til polterabenden

Jeg er ikke meget til ideen om polterabend, så jeg var selv med til at bestemme, hvad vi skulle lave på den dag. Vi er alle nogle værre madtosser, så vi skulle starte med en god brunch til at samle energi, inden vi skulle ud og rapelle og lave andre fysiske udfordringer. Vi fik på dagen leveret lige det, som vi havde tænkt på, frisk brød og alt, som der hører en rigtig herrebrunch til, der var pølser, bacon, æg og iskoldt smør. Det er bare for at nævne nogle af de delikatesser, som de leverede til os 20 drenge på dagen. Vi var mætte, glade og i løftet stemning, da vi kastede os ud i dagen, hvor vi skulle afslutte det hele med grill, også leveret af eBuffet, for der er åbenbart intet, som de ikke kan i det firma.

Lad det med det samme, lad det blive råbt fra byens tage, at Ebuffet igen leverede det ypperligste, og de igen var joviale, og der var så rigeligt af maden, at vi ikke kunne spise det hele, om vi så havde været 10 mere. Meget imponerende at de igen og igen kan levere mere, end selv deres returkunder forventer.