Nyt til jagtsæsonen

Nyt til jagtsæsonen

Jagtsæsonen er lige rundt om hjørnet, og der er altid så mange ting, som skal være på plads inden, for det er ikke kun dine våben, som du skal have på plads, nej det er også alt det andet som tøjet, taskerne, lokkeænder og ikke mindst fodtøj.

Jeg er dog heldig, for jeg faldt for et par år siden over en hjemmeside, hvor jeg kan få alt det, som jeg skal bruge og lidt til, og det, som er bedst ved det hele for en nærig gammel pensionist som jeg, er, at jeg ikke skal betale en formue for det.

At fylde på lageret

Det er hjemmesiden xtragrej.dk, som jeg fandt efter i længere tid at have søgt efter et sted, hvor jeg kunne supplere og forny mit jagtudstyr, og jeg har nu handlet med dem indtil flere gange. Hver eneste gang har deres kundeservice været superb, de er ikke kun gode til at sælge, men også til at vejlede og sørge for, du får lige det, som du skal bruge, og det er vigtigt med god vejledning, når du skal på jagt, for dit udstyr er meget vigtigt.

Hver gang jeg har handlet med dem, har jeg været så forundret over, hvor hurtigt de leverer det, som jeg har købt, for der går som regel kun et par ganske få arbejdsdage, og kvaliteten på det, som jeg har købt, har altid vært helt i top modsat prisen, som ofte er meget lavere end forventet.

Jeg har flere af mine venner, som jeg deler min jagt med, som også har fået øjnene op for den gode service, som de giver, og de er også skiftet til at bruge dem, for man ved, de altid har det på lager, som man skal bruge, og det er vigtigt, når jagtsæsonen er så kort, som den er.