Når vi nu har et bryggers

Når vi nu har et bryggers

Vi bruger det ikke specielt meget. Det er lagerplads for gamle støvler, og der står en stor fryser. Det sidste så vi slipper for at rende i kælderen hele tiden. For mig er det lidt fjollet at have et rigtig godt rum, der ikke rigtig bliver brugt til noget som helst, og det skulle der laves om på. Men det er et rum, der ikke ha så mange muligheder for indretning og brug, men jeg kunne da brygge øl derude.

Jeg havde længe leget med tanken

Det er noget, jeg havde tænkt på længe. At brygge min egen øl. et kunne være rigtig sjovt at prøve o mindst lige så sjovt at servere eget bryg for gæster. Jeg husker, hvordan mange tidligere lavede deres egen vin, og nogle af dem var faktisk ret gode til det. Andre igen laver deres egen kryddersnaps, så hvorfor ikke øl. Det er sjovere med noget, der ikke er så mange om.

Men der er faktisk flere hjemmebryggere, end jeg regnede med. Det kom bag på mig, men når der er så mange, så må det være, fordi det er til at gå til, og fordi det bestemt er muligt at få nogle gode og velsmagende resultater.

Det var noget for mig

Jeg kiggede lidt rundt på nettet og besluttede mig hurtigt til, at jeg ville bestille det hele hos https://www.hjemmebryggeren.dk/. Her havde de fornuftige priser og friske råvarer, og jeg kunne få det hele samme sted. Desuden kunne jeg få pakker med alle nødvendige ingredienser, så jeg kunne lære at brygge, før jeg blev nødt til at lære at sætte det hele sammen i de rette mængder.

Hjælpsomme er de også, når en amatørbrygger som jeg skal i gang. Der er masser af guides, der hjalp mig med det hele, og resten klarede kundeservice, når jeg ringede. Der er kun tilbage at sige skål.