Mit hjem, mit hus

De fleste synes nok, at typehuse er det mest kedelige, der findes inden for boliger, men set med mine øjne betyder det bare, at der ikke er fokus på perfekt indretning og gode materialer. Gå en tur gennem et område med typehuse opført i 1950’erne eller før og se, hvordan hvert enkelt hus har fået sit helt eget liv og er blevet sit eget. For mig er det bare genialt at få det hele nyt og perfekt fra starten af. Klar til at flytte ind i og leve i som familie.

Samtidig er jeg helt sikker på, at arkitekter kan lave en løsning på alt det med et hus, som jeg ikke selv ville tænke over. Det giver et hus, der bare fungerer, som har en perfekt indretning, og som er fremtidssikret. For mig er det rummelige fællesområder, stort køkken og bad og gode værelser. Ikke for meget spildplads af nogen art. Det var det, vi fik med vores typehus. For http://www.fba-huse.dk/ ordnede det hele, vi valgte bare huset og havde grunden. Nu bor jeg perfekt i mit drømmehjem med min familie.

Når rammerne er på plads

Det, der gør det her hus så perfekt, er, at det er de vigtige ting, vi har valgt. Vi har valgt klinkerne på væggene i køkken og bad. Vi har valgt dannebrogsvinduer. Vi har valgt mørkt træ til terrassen. Vi har valgt sten i indkørslen. Det perfekte hjem med vores præg, som gør det til helt vores eget, og der findes ikke et magen til derude. Det er måske ikke til at se udefra, men vi ved det, og vi nyder det hver eneste dag. Det er en fornøjelse at komme hjem. Alt er smukt, alt virker, og der er intet, der skal repareres i de næste mange år. Hvad mere kan man ønske sig?