Miljøvenlige og bæredygtige produkter

Miljøvenlige og bæredygtige produkter

ML Model er en online shop, der forhandler mange forskellige produkter, blandt andet inden for kategorierne damer, herrer, børn, bolig og gaveartikler. ML Model tilbyder alt til hende og lidt til ham.

ML Model vil gerne støtte op om idéen omkring bæredygtige og miljøvenlige produkter. Derfor finder du på webshoppen et bredt udvalg af netop denne type produkter fra den danske forhandler Suztain. I denne kategori finder du alt fra insektfælder til hårpleje og sæber.

Produkter fra Suztain er til dig, der går op i økologi og gerne vil passe på miljøet. Dette kan gøres på flere måder, og med Suztains produkter kan du nemt lave små ændringer i din og din families hverdag. F.eks. finder du i sortimentet det såkaldte EcoEgg, som bruges i tørretumbleren. De små æggeformede bolde skaber luftcirkulation omkring tøjet, som derved tørrer hurtigere. Dette betyder i praksis, at du ikke behøver at have tørretumbleren tændt i lige så lang tid, som hvis du ikke brugte de smarte tørrebolde.

Endnu et produkt, som du kan overveje at tage ind som en del af dine daglige rutiner i hjemmet, er biologisk nedbrydelige samt komposterbare affaldsposer. Disse poser bliver nedbrudt nemt, således at det majsbaserede plast kommer til at indgå mere naturligt i naturens kredsløb.

Når det gælder hudpleje, bliver forskellige typer kosmetik og diverse plejeprodukter ofte kritiseret for at indeholde skadelige ingredienser. ML Model tilbyder en række allergivenlige produkter til netop pleje af krop, hud og hår. Du finder blandt andet et udvalg af organisk shampoo. Er du interesseret i at nedbringe dit forbrug af produkter i plastikemballage, finder du hos ML Model også en 100 % naturlig og vegansk shampoo-bar, der svarer til 600 ml. almindeligt flydende shampoo.

Det er de små ændringer, der gør, at vi sammen kan bidrage til, at naturen ikke tager varig skade af skadelige ingredienser i vores husholdningsprodukter og kropspleje. Læs mere om, hvordan du kan gøre din hverdag mere naturlig her https://mlmodel.dk/suztain/suztain-sortiment