Masser af gode ideer til indretningen

Jeg har selvfølgelig ikke mulighed for at ændre min indretning derhjemme i tide og utide, men små ting kan jeg lave om på ligesom alle andre. Derfor er det vigtigt at have en base, der bare virker for mig, og som jeg virkelig nyder. Her tænker mange den slags som den rigtige sofa og nogle planter og stearinlys i vindueskarmene, men for mig er det meget mere end det.

Væggene skaber rammen

For at skabe den perfekte ramme, så starter jeg med væggene. Her skal farverne passe til både type af rum, til lysindfaldet og til de møbler, der skal være der. Det er det, jeg mener med base. Her er der desuden rigtig meget inspiration at finde på nettet, hvad angår farver og muligheder, alt efter hvilken type af rum det er.

Jeg er selv faldet rigtig meget for tapet. Det er en rigtig god måde at skabe noget spændende liv på i alle rum i huset. Det kan gøre en stor forskel i en lille og smal entré, som mange normalt ikke ser muligheder i andet end maling på væggene og nogle knager, men her kan du pynte med tapet, der ligner træ, og give rummet et helt nyt og spændende liv.

Eller du kan vælge store blomster eller moderne malerier. Hvad som helst med et moderne tryk eller præg kan ændre et lille rum til noget helt andet, og det vil gøre det at komme hjem til en rigtig stor fornøjelse.

Der er mange modebloggere derude

Nogle lader sig inspirere af naturen omkring dem, bylivet, ting, der giver glæde, og andre af det, der gør dem glade i deres hverdag, men alle har det til fælles, at de kan lide at ændre deres bolig til noget, der er anderledes og helt fantastisk.

Jeg bruger http://dk-tapet.dk/ rigtig meget til min inspiration, for her er der mange gode ideer til, hvordan tapet kan gøre så meget mere for dit hjem, end maling kan. Samtidig bekræftede det mig også i, at det ikke er så svært igen at sætte tapet op, som jeg frygtede, og at det ikke kræver så meget udstyr igen.

Prøv at kigge ind selv, og jeg er helt sikker på, at næste gang, der er et rum, der skal males hjemme hos dig, så vælger du tapet i stedet, for der er så mange muligheder for noget, der er så meget mere end de samme lyse vægge over det hele.