Læs om indretning på vvsogindretning.dk

Læs om indretning på vvsogindretning.dk

Vil du gerne indrette dit hjem på en ny og spændende måde, og søger du inspiration, råd og vejledning til indkøb af materialer, møbler og andet i forbindelse dermed – så bør du tage et kig på de mange blogindlæg på indretningogvvs.dk. Her finder du indlæg fra forskellige bloggere, som deler ud af deres erfaringer med indretning, renovering og ombygning af hjemmet. Du finder indlæg, som handler om udskiftning af toiletter og afløb, opsætning af brusere og blandingsbatterier, udsmykning af vægge og gulve, stilfuld indretning af badeværelser (fra toiletbørste holdere til tandbørstekrus) og helt ned i de små detaljer som bestik, service og porcelæn samt glas og krystal.

Uanset om du er på udkig efter den helt særlige vase, som passer ind i netop dit decor i dagligstuen, om du skal have skiftet køkkenvasken og armaturet, eller om du er på udkig efter et væghængt toilet med selvrensende funktion, douche og sædevarme som erstatning for din tyve år gamle porcelænstænde – så finder du nyttige anmeldelser, tips & tricks samt gode råd fra bloggere med erfaring på netop de områder.

Læs for eksempel om Frederik Baggers enestående, smukke og elegante designs inden for glas og porcelæn, og hvorfor netop disse designs egner sig så fint som værtindegaver. Eller få Kims tips til, hvordan du pifter en ellers grå og kedelig dagligstue op med smukke og farverige møbler fra Normann Copenhagen, som er kendt for deres smukke og klassiske designs inden for spise- og dagligstuemøbler – for eksempel de helt utroligt lækre spisestuestole Form Chair i rene natur materialer som for eksempel valnød. Stolene fås i farverne grå, hvid, sort, grøn, rød og blå, og de passer med deres enkle, stilrene design ind i ethvert decor.

Eller læs mere om, hvordan materialet kobber har fået en revival og langsomt er begyndt atter at vinde indpas i de danske hjem i form af lampedesigns. Kobber egner sig særdeles godt til belysning, idet lyset rigtig kan spille i det blanke metal og give rummet et varmt skær. På http://vvsogindretning.dk kan du læse mere om lampeskærme og lys-designs i kobber.

Hvis du står for at skulle udskifte elementerne i dit badeværelse, kan du blandt andet læse mere om bloggernes erfaringer med mærker som Hans Grohe og Gerberit – producenter, som sørger for en utrolig høj kvalitet og standard i deres produkter, og som gennem mange år har specialiseret sig i at producere VVS-elementer.