Lækkert display af det hele

Lækkert display af det hele

Jeg har arvet et gammel stel fra min mormor. Jeg har ingen anelse om, hvilket mærke det er, men det er cremefarvet med en gylden kant, og der er blomstermotiv på de hele. Jeg forestiller mig, det er lidt skrøbeligt, for det har efterhånden nogle år på bagen, men jeg synes det er rigtig pænt, g det er noget, jeg gerne vil vise frem, også selvom det ikke skal bruges så tit. Samtidig fortjener det noget, der lidt holder den gamle stil, men som stadig er moderne og mig.

Til spisestuen

For mig er min mormors spisestue lige som den skal være. Det er tunge møbler i eg over hele linjen, og det skaber en rød tråd i det hele, selvom møblerne er samlet sammen over årene. Jeg vil gerne have den følelse i min spisestue, som der er i hendes, men hvor møblerne er mere moderne, uden de gode råmaterialer er sparet væk.

Jeg tænker massive egetræsborde og en vitrine med masser af glas, der kan give den stemning med moderne briller, hvor hendes kan komme til ære, når der er festlige lejligheder, og hvor det ellers kan pynte i vitrinen som et smukt stykke kunst. Da min spisestue er noget tilfældigt laminat fra da jeg i sin tid flyttede hjemmefra, så var det nu, jeg skulle finde det varige i stedet.

På en blog om indretning fandt jeg frem til den type af spiseborg og vitrine, der ville passe mig. Der var rigtig mange andre, der havde beskrevet alle de muligheder, der er med en vitrine, hvor meget den kan bruges som dit helt eget stilfulde showroom, og samtidig dem, der lige som jeg brændende ønskede sig et moderne spisebord i eg.

Meget mere end det

Jeg fandt heldigvis også ud af, at Interiørbutikken har meget mere end bare de, men et hav af spændende og moderne møbler, som har en lidt rå og upoleret stil sat sammen med stål og det helt moderne. Det er den slags, jeg rigtig godt kan lide, for det er sådan jeg kan bringe mine flotte arvestykker ind i en moderne tidsalder og samtidig føle, jeg har et moderne og smukt hjem.

Med blogs som min inspiration, så er det samtidig nemt at finde nye måder at gøre noget til sit helt eget. Der er rigtig mange kreative mennesker derude, der forstår at sætte deres eget præg på ders hjem, og jeg vil være en af dem.