Kompetent og professionelt

Kompetent og professionelt

For et par år siden forsøgte jeg mig med at reparere vores rør på badeværelset, og det var ved at gå galt, helt galt, så jeg fik brug for en akut blikkenslager, og det fik jeg heldigvis. De var ikke kun meget kompetente og professionelle, nej de var også venlige og meget pålidelige samt stabile, og der var ingen slinger i valsen.

Sådan skal den skæres

Fra det sekund de tog telefonen og svarede en meget panisk mig, følte jeg mig i trygge hænder, og de leverede langt over, hvad jeg som kunde kan forvente. Men de gjorde det, og det er ikke noget, som de tager ekstra for, nej det er bare det, som de gør, og det er også derfor, at jeg med sikkerhed ville bruge http://www.oeens-blikkenslager.dk/ igen efter den gang.

Så da jeg for en måned siden skulle renovere mit køkken, så ringede jeg med det samme til mine “gode venner” på Amager, og ja samme excellente service stod de klar med også denne gang.

Endnu en god oplevelse

Det var næsten som deja vue, for også denne gang var de kompetente, venlige og gode til at rådgive og vejlede, så jeg fik det bedste til en pris, som er til at overkomme. Det er imponerende, som de kan give os kunder alt det, som vi ønsker, og samtidig give så god en pris og arbejde med den hastighed uden at gå på kompromis med det slutprodukt, som de leverer. Men jeg klager ikke, og jeg har anbefalet dem til venner og bekendte utallige gange, for det er dejligt med et firma, som giver service, gode produkter, smilende medarbejdere og gode priser i et. 

Jeg kunne ikke forestille mig at bruge en anden blikkenslager, og jeg ved der er flere af vores venner, som har samme princip efter de en gang har brugt dem, og det er forståeligt, meget forståeligt.