Kaffe, te eller kakao

Kaffe, te eller kakao

Der er mange ting, som bliver tilbudt, men kaffe te og kakao eller måske en kold øl, er nok det, som de fleste ville tilbyde deres gæster, og der er kakao nok mest til de yngre i familien.

Prøv noget nyt

Jeg har altid selv foretrukket te, den bitre smag af kaffen tiltaler mig ikke, men jeg er til gengæld en rigtig nørd, når det gælder min te. Jeg har sjældent under 50 forskellige slags hjemme, så det er lidt en dyr hobby, specielt fordi en stor del af det skal købes i udlandet og sendes hertil.

Derfor blev jeg rigtig glad, da en god ven gav mig et gavekort til en hjemmeside, hvor jeg kan få te, en dansk hjemmeside.

Jeg var dog noget tvivlende overfor en dansk side, men jeg må indrømme nu, at jeg var imponeret ved første øjekast over deres sortiment, Senere er jeg blevet imponeret over alt ved denne side også deres gode priser, og da jeg snakkede med deres kundeservice, så gik det op for mig, at de alle som jeg var nørder, når det kom til te.

Jeg placerede en ordre og til min store overraskelse, så leverede de allere efter nogle få arbejdsdage min te, og jeg kunne så ved selvsyn få smagt og konstatere, at deres kvalitet er helt i top, også på de specielle varer som rooibos te.

Jeg handler kun her

Jeg har siden handlet al min te hos dem og købt ikke kun te, men også remedier til tebrygning, og hver eneste gang, så leverer de hurtigt, har gode konkurrencedygtige priser og en høj kvalitet samt en service, som mange firmaer kunne lære meget af. Det er jo ikke tilfældigt, at de trækker så mange kunder til, som de påstår på deres hjemmeside, og de får så mange gode anmeldelser.

Jeg ved godt, hvem jeg anbefaler, når jeg løber ind i nogen, som skal handle te, og som har svært ved at finde et godt sted.