I stedet for computerspil

I stedet for computerspil

Måske er det lettere at underholde børn nu om dage. De kan spille på min telefon eller tablet, når vi er ude, og det giver bestemt nogle flere muligheder. Men det er ikke altid, jeg synes det er den bedste løsning for dem, og jeg vil gerne have, at der er mere, der kan underholde dem. Jeg kan desværre ikke altid læse for dem, for når man er ude som gæst, så er der så meget andet, jeg også skal sørge for. Med lydbøger kan de stadig få en historie, og de er vilde med det.

Alt det bedste til ungerne

Når de har løbet rundt og leget, så har selv de mest aktive børn brug for en pause. Gerne en, hvor de ikke kommer til at kede sig. Det er her lydbøgerne er så fantastiske, for så kan børnene sidde og putte lidt, mens de får læst en god historie. Der er mange gode børnebøger, og politikenbooks søger for, at jeg kan hente dem alle sammen ned, alt efter hvad jeg synes, de skal høre.

En fantastisk opfindelse

Åbenbart er lydbøger også bedre til at læse højt, end jeg er, så det er lige så tit dem, der bliver brugt til godnathistorie. Det er faktisk rigtig afslappende, for så kan jeg sidde og lytte med og bare fokusere på historien og stoppe den, inden det bliver for sent.

Jeg får meget mere ud af alle de børnebøger, jeg ikke kendte i forvejen, og jeg synes også det er hyggeligt at få læst en historie. Nu er det så telefonen, der skal læse højt for os og ikke mig, så jeg ar fundet en god højtaler, lige som børnene har gode høretelefoner, der passer til små hoveder og ører.

Alt i alt er lydbøger genialt. Både børnene og jeg er i hvert fald blevet overbevist.