Høj hæl til alle lejligheder

Høj hæl til alle lejligheder

Jeg kan godt lide at gå i både sko og støvler, der har en høj hæl. Men det skal ikke være en tynd hæl, som der er på stiletter. Det er ikke behageligt, og jeg tror heller ikke, det er så sundt for ankler og knæ. For mig skal en hæl være lidt mere robust, og for mig gør det ikke en sko mindre smuk eller feminin.

Kvalitet betyder alt for mig

En god hæl skal heller ikke være for hård. At kunne mærke et stød, der går op gennem foden og benet, hver gang jeg tager et skridt, er ikke behageligt. Den skal være smuk og passe til resten udvendigt, men den skal være lavet af noget, der samtidig er lidt blødt at gå på. Det begrænser mine muligheder, når jeg skal have nye sko og støvler, men det er muligt at finde selv de gode mærker til gode priser.

Især nettet er der, jeg finder mine sko og støvler. Der er som regel et større udvalg af det hele her, og priserne er generelt også bedre. Hvis du kender de rigtige steder. For mig, når jeg skal have nye Tamaris-sko, er der kun et sted. De har ikke kun et stort udvalg og gode priser, de har alle de mærker, jeg godt kan lide.

Deres service er også i top

Leveringstiden er rigtig hurtig. Ja, det er hurtigere at gå i en forretning endnu, men jeg skal afsætte meget mere tid til det. Det er lettere at gå på nettet og så få det billigere. Jeg får også et par, som er helt nye og ikke har stået fremme på samme måde. Det er luksus for mig.

Desuden er det ikke kun mig, der handler nye sko og støvler her. Min kæreste gør det samme, for herresko har de selvfølgelig også.