Firmafrugt – for gladere medarbejdere og en sundere virksomhed

Firmafrugt - for gladere medarbejdere og en sundere virksomhed

Som office manager i HR-afdelingen i min virksomhed er en af mine opgaver at sørge for, at medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen er sikret. I min verden hænger trivsel og sundhed – mentalt så vel som fysisk – meget tæt sammen, og derfor gør jeg alt, hvad jeg kan, for at gøre arbejdsmiljøet så sundt og behageligt som muligt.

Dette indebærer blandt andet adgang til frisk og filtreret vand fra en vandkøler, en velfungerende air condition og et fokus på medarbejdernes helbred i form af en god sundhedsforsikring i forbindelse med pensionsordningen samt lejlighedsvis mulighed for massage. Derudover har jeg entreret med et catering firma, som leverer lækker, økologisk frokostmad til medarbejderne, fortrinsvis baseret på grøntsager, fuldkornsprodukter og magert kød.

Og så har jeg selvfølgelig sørget for, at medarbejderne har adgang til frisk frugt som et alternativ til slikskabet og sodavandsautomaten i løbet af eftermiddagen, når frokosten er fordøjet, og kroppen begynder at kræve kulhydrater.

Frugtcompagniet – frisk frugt til tiden og direkte til døren

Jeg har måttet igennem et par leverandører, før jeg endelig fandt frem til den, som levede op til mine standarder – nemlig den servicemindede firmafrugt-leverandør Frugtcompagniet. Med Frugtcompagniet er jeg sikker på, at mine leverancer af frisk frugt ankommer til de tidspunkter, jeg har bestilt. Det er altid den samme chauffør, som leverer mine frugtkasser, og jeg har endnu til gode at opleve, at frugten var fordærvet.

Det er tydeligt at fornemme, at frugtleverancen ankommer frisk fra Grønttorvet, hvor de flinke mennesker fra Frugtcompagniet har været tidligt oppe for at udse sig og håndplukke de mest friske og lækre stykker frisk frugt til deres kunder. Det eneste, jeg skal gøre, er at sætte kurve med den friske frugt ud på afdelingerne – og samle de tomme kurve ind ved dagens afslutning.

Mine varmeste anbefalinger går til Frugtcompagniet!