Find din faste leverandør af tryksager online

Find din faste leverandør af tryksager online

Selvom der er rigtig meget, der er blevet elektronisk, når det kommer til post, så er der stadig meget, der skal sendes som almindelige breve, når man som jeg har en virksomhed. Det kræver konvolutter for mit vedkommende, med og uden rude, som kan bruges til dette. Jeg vil have dem med mit logo og navn på, så alle kan se, det kommer fra lige netop min virksomhed. Men hvor finder man lige den rette leverandør til at løfte opgaven? 

Et frugtbart samarbejde

Jeg har ofte brugt en lokal leverandør, men denne gik konkurs for et par år siden, så nu var gode råd dyre. Heldigvis fandt jeg billig-tryk.dk, der skriver om alt, som har med tryksager at gøre. Her faldt jeg over trykpriser.dk, som efter sigende leverede høj kvalitet til lave priser. Siden da har jeg benyttet dem som leverandør, og det er valg, jeg ikke har fortrudt. De kan levere kvalitet til gode priser, og jeg er altid tilfreds med det, de leverer. Selv i de situationer, hvor jeg ikke har fået bestilt en ny “portion” i tide, så er trykpriser.dk min redningsplanke. Der var pludseligt mere end almindeligt lavvande i vores beholdning af rudekuverter, så jeg greb knoglen og ringede til Trykpriser, der kunne sende en portion i trykken med det samme til afsendelse allerede dagen efter. Det er kundeservice i mine øjne, og jeg anbefaler derfor alle, som overvejer at investere i tryksager at kontakte Trykpriser og desuden at læse med på billig-tryk.dk og blive klogere på tryksager

Nemt at bestille

Ikke kun står trykpriser.dk altid til rådighed, men det er samtidig nemt at bestille hos dem. Ved at ændre på parametrene for de konvolutter, jeg har brug for, kan jeg altid se, hvad det koster, alt efter hvor mange jeg bestiller ad gangen. Det kunne ikke være lettere, især for en som jeg, der ikke er i lige den branche, som trykpriser.dk er. Jeg kommer nemt videre til bestilling og forsendelse, så det er gjort nemt for mig som virksomhedsejer, og det betyder meget, at jeg ikke kommer til at bruge uanede mængder tid på noget så simpelt og stadig så vigtigt som konvolutter. Så er der nemlig tid til mit arbejde og mine kunder.

Foruden tryk af logo på kuverter og konvolutter har trykpriser.dk også alt andet, der hører under kategorien for tryksager. På deres hjemmeside kan man bestille alt fra stilladsbannere til visitkort, og for en såvel nyligt etableret som ældre virksomhed kan de stå for levering af alt, hvad man skal bruge. Så kan man gøre klar til messe, eller man kan få udsendt de flyers, der for alvor skal skabe lokal opmærksomhed omkring din virksomhed. Det tager ikke lang tid, og man skal ikke undervurdere værdien af tryksager, der er lavet på en ordentlig måde.