Få styr på sommerens sandalmode

Få styr på sommerens sandalmode

Har du fundet sommerens sandaler, som både kan bruges til fest, hverdag og ferier? Et par sandaler kan sætte prikken over i’et på din sommergarderobe og skabe et unikt og personligt udtryk til dine sommeroutfits. I dette blogindlæg får du en opdatering inden for sandalmoden i 2017, både til kvinder og mænd. Derudover bliver du præsenteret for en blog, som løbende giver dig opdateringen inden for tidens skomode, både til mænd og kvinder.  

 

Sandalmode til kvinder

I de sidste par år har sandaler fået en renæssance, og de er derfor blevet produceret i et stort udvalg. I mange tilfælde kombineres komfort med skønhed, så du kan gå i sandalerne hele dagen. Her er det derfor vigtigt at nævne, at det ofte kan betale sig at smide lidt ekstra penge efter et par sandaler af god kvalitet, eftersom disse vil kunne bruges på komfortabel vis og i flere år. En af tidens største modetendenser inden for sandaler er sandaler med kilehæl. Sandaler med kilehæl giver en flot længde til dine ben, samtidig med at kilehælen er behagelig at gå i. Hvis du alligevel finder høje sko ukomfortable, så frygt ej. Den flade sandal findes nemlig også på catwalken verden over i mange forskellige materialer og farver. En af de populære flade sandaler er den brune lædersandal med rem over tæerne.

 

Sandalmode til mænd

Selvom mange mænd vælger sandalerne fra, findes der et hav af smarte sandaler til mænd. Den mest populære herresandal er sandalen med to remme over foden og åben hæl. Denne sandal findes hos mange forskellige skomærker og fås i mange farver og materialer. Den mest populære er lædersandalen med brunt læder. Den brune læderfarve vil stå godt til brune sommerfødder, og den er samtidig meget praktisk – specielt hvis du skal på ferie til udlandet. Ofte byder de udenlandske grusveje på brunt støv, som sætter sig og ødelægger sandalerne. Hvis dine sandaler i forvejen er brune, vil de ikke blive ødelagte af støvet, men derimod blot kunne tørres af.

 

Find mere inspiration på denne blog

Ønsker du at læse mere om tidens sandalmode? Ved at følge dette link http://design-sko.dk kan du finde uddybende artikler om sæsonens flotteste sko og sandaler. Her er kvalitet nøgleordet, og du vil kunne læse artikler om sko, som tillægger komfort stor værdi og derfor er aldeles behagelige. Derudover kan du finde et stort udvalg af sko, som passer til hverdagen, men også sommerens mange fester og arrangementer.