Et ur er ikke bare et ur

Et ur er ikke bare et ur

Der er stor forskel på ure i dag, for nogle er et ur bare et ur, men for rigtig mange, så er uret i dag et accessories, som viser, hvem de er, og hvad deres status er i livet, og det er efterhånden mere og mere normalt, at man har et ur, som passer til forskellige situationer. Det er nemlig en del af den uniform, du bærer den dag eller til det specielle arrangement.

Det er mere end bare et ur

jeg ved, at jeg er hoppet med på den bølge, og jeg har i dag flere forskellige ure, alt efter hvad det er jeg skal, er det til et meget formelt arrangement, så er et klassisk ur i en lidt underspillet stil noget som virkelig står godt til jakkesættet. Til jakkesættet har jeg så forskellige designere, som jeg virkelig holder meget af, og den ene er Daniel Wellington, en moderne designer, som laver klassiske enkel ure i en meget minimalistisk stil. Ofte er der nogle enkle features, som virkelig skiller sig ud, og som viser, det er et Daniel Wellington ur, med alt det som hører til.

Skal jeg ud i naturen og køre mountainbike med vennerne eller i en konkurrence, så er det en hel anden slags ur, som jeg tager på. Det skal være et ur, som er klar til at tage imod alle de tørre tæsk, som jeg kan komme til at give det, når man falder i skoven på vej ned at en bakke i fuld fart.

Skal jeg i byen med drengene en aften, så er det en hel tredje ur, som jeg vil vælge, det må gerne være et ur, som har noget prale-appeal, det må gerne være lidt “over the top” og vise, der er stil og klasse og lidt levemand over mig.

Blogge om ure

Jeg er, som I nok har gættet, vild med ure, og jeg har tit brug for inspiration til at finde et nyt ur, og så er det heldigt, at jeg altid lige kan smutte ind på bloggen http://dk-ure.dk/. Der er der andre som jeg, der samler på ure, og som altid har en vinkel på, hvad det næste ur skal være, og hvad der er af nyt på markedet, og heldigvis så er de i samarbejde med firmaet designerure.dk, og der handler jeg i forvejen alle mine ure, gode priser, god kvalitet og det hele leveret på din adresse uden ekstra betaling. Det er noget, som de fleste kan være med til også jeg.