Et godt måltid at starte på

Jeg er et madøre af rang. Som i “jeg er vild med alle typer af mad”. Det sagt, så er jeg ikke en mester i at lave det selv, men jeg nyder, når andre har de evner, og jeg kan få lov til at smage. Derfor var der ingen tvivl om, at jeg skulle have mad udefra til min fødselsdag. Mine veninder forventer noget godt, men de forventer også, at jeg ikke er den, der har lavet det hele selv. Så jeg var forbi http://ebuffet.dk/brunch/ for at bestille brunch. De havde gode anmeldelser, og nu skulle jeg være den næste til at se, om de kunne levere varen som beskrevet.

En nydelse for øjne og gane

Jeg valgte at servere på egne fade. Ikke at maden havde brug for det, for det var rigtig pænt anrettet, men jeg var bare nødt til det, for jeg tager altid billeder af al mad med den samme baggrund. Det er nok bare en vane fra min side af. Og så kunne jeg smage lidt i smug imens. Jeg kunne lide det, jeg smagte, så jeg så frem til resten.

Maden vakte ikke kun jubel hos mig. Også hos mine veninder. Vi hyggede med kaffe og god mad og et par frugtholdige drinks, og det er bare opskriften på en god formiddag og eftermiddag. For vi blev siddende ved det bord rigtig længe. Vi havde faktisk snakket om at gå i biografen senere, men det endte med, at vi alle puttede os i sofaen og på gulvet og så film og spiste løs af maden.

Det kunne ikke blive en bedre fødselsdag end det. Det er en dag, jeg aldrig vil glemme, og jeg er helt sikker på, at det er en tradition, jeg har startet her. Jeg håber, de andre også er med på den, så vi kan få flere arrangementer med lækker mad og godt selskab.