Det unikke liv

Det unikke liv

Hvis der er et sted, hvor vi har unikt dyre og planteliv, så er det i regnskoven. Det er over 25 procent af både dyre og plantearter, som kun findes i det lukkede økosystem, der er regnskoven, og skal vi redde den regnskov, som vi kender, så er det ved at være sidste udkald, for der er lige nu og har været det i mange år en skovning af regnskov, som er ved at ødelægge det unikke økosystem. Og når det først er væk, så kommer det ikke igen.

Vær med

Derfor er vi så glade for, at vi for et par år siden fandt en organisation, hvor der bliver arbejdet målrettet på at sikre, der også er en regnskov, som vi kan overlade til de kommende generationer. De har mange rigtig gode tiltag, også nogle som er lidt anderledes end det, som man ser andre steder, men det virker, og de gør heldigvis en forskel.

En af de mange ting, som du kan hos denne organisation, er at købe dit eget lille stykke regnskov, og så er det sikkert, det ikke bliver skovet og brugt som landbrugsjord, eller det bliver skovet og træet brugt til brugsgenstande til os her i vesten.

Du kan handle fornuftigt

Der er også en meget stor og velassorteret webshop med produkter, bamser og andet, som relaterer til regnskoven, det er alt sammen noget, som kan købes, og pengene går til at sikre regnskoven og dem, som lever tæt på den, kommer til at have det bedre, så vi også har en regnskov, som vi kan efterlade til de kommende generationer.

Dem, som er ansat i organisationen, er vidende og deler gerne ud af deres viden om regnskoven og de mange tiltag, som de har, og har du nogle spørgsmål, så er de altid klar til at besvare dem og forklare dig, hvad du selv kan være med til.