Den bedste hjælp

Den bedste hjælp

Jeg har altid været lidt af en handymand, og jeg kastede mig ud i at renovere vores nye hus fra a til z, og det har jeg ikke fortrudt, men da jeg skulle til at koble gulvvarmen til på badeværelset, så fik jeg virkelig brug for hjælp, og der er jeg så heldig, at jeg ved, hvor jeg kan få det hurtig og billigt, for vi har tidligere brugt en blikkenslagermester på den skole, hvor jeg arbejder, og der er der aldrig nogen slinger i valsen, når det er dem man bruger. For ikke kun har de kompetente håndværkere, som hurtigt og let kommer og får arbejdet klaret, nej de har også en meget kompetent kundeservice, som altid er smilende, venlig og meget vidende. De sikrer, at der er en, som kan komme ud og sikre, der bliver givet et tilbud, og er det en hastesag eller en akutsag, så er de altid klar med udrykning og brandslukning.

Helt almindelig renovering

Men vi stod bare midt i en almindelig renovering, så vi skulle have en ud, som kunne sikre, der kom gulvvarme på badeværelset, og at der også blev sat en studs på, så vi kunne få varme i entreen på sigt.

De kom ud fra http://www.oeens-blikkenslager.dk/ dagen efter vi havde snakket med dem, og det tilbud, de gav os, var noget lavere end det, som de to andre blikkenslagerfirmaer havde givet.

Vi var ikke overraskede over, at de var billigst, men at de allerede nogle få dage efter havde gjort alt klar og koblet det hele til, så jeg bare skulle sørge for at få lagt gulvet, kom lidt bag på mig. Men de var færdige indenfor deadline, og prisen holdt også, så jeg klager ikke, for jeg har hørt alt for mange skrækhistorier om blikkenslagerarbejde, som ender med at blive 3 gange så dyrt og først var færdig mange uger efter planlagt.