De 4 typer tes skønne fordele

De 4 typer tes skønne fordele

Selvom der er mange i dette land, som hver morgen tager hul på kaffeposen og bæller en kop eller to, inden arbejdet kalder, er der bestemt også flere og flere, som vælger at kigge nærmere på teen. Dette er der også god grund til, eftersom te, uanset typen, indeholder fantastiske aromaer og nærmest ingen kalorier. Derudover har te et særdeles højt indhold af både mineraler og antioxidanter, der beskytter de såkaldte frie radikaler i kroppen, som kan give alvorlige sygdomme. I det følgende får du et overblik over de fire forskellige typer tes mange gode fordele.

Sort te

Den sorte te er en klassiker for mange, når kagen skal serveres om eftermiddagen. Denne type te beskytter både mod kræft og sænker samtidig risikoen for åreforkalkninger. Derudover passer teen på dit hjerte og udrenser kroppen. Er du tit syg, kan du ligeledes med fordel snuppe et par kopper af den sorte te, idet den styrker dit immunforsvar.

Hvid te

Denne herlige te er et godt hjælpemiddel, når feberen skal dæmpes, og når du skal have bekæmpet de trælse infektioner. Den hvide te forebygger ligeledes kræft og modvirker væskeophobning. Har du desuden problemer med fordøjelsen, kan denne type te hjælpe dig, idet den stimulerer fordøjelsen.

Rød te

Rød te er kendt for at sænke kolesteroltallet og beskytte mod hjerte-kar-sygdomme. Hvis den oppustede mave skal blive mindre, er den røde te ligeledes den type te, som du skal have stående i skabet. Teen forebygger desuden, ligesom de forrige nævnte typer, kræft, og så bekæmper den infektioner ligesom den hvide te.

Grøn te

Til sidst i te rækken finder vi den grønne te, hvis popularitet især er steget igennem de seneste årrækker. Grøn te beskytter ligeledes mod kræft og sænker dit kolesteroltal. Derudover bekæmper den leddegigt og beskytter mod alzheimer. Ønsker du at tabe et par kilo, kan den grønne te endvidere være en hjælpende hånd, idet den stimulerer vægttab.

Vil du for alvor nyde godt af en god kop te, kan du ligeledes vælge at købe økologisk te, som kommer fra bæredygtige landbrug, der ikke anvender kunstgødning eller sprøjtemidler under produktionen af teen. Besøg https://chinateahouse.eu/oekologisk-te-41/ for at se et bredt udvalg af økologisk te.