Alt til haven

Alt til haven

Der er noget hyggeligt over at gå og hygge og nusse i en have. Og det sjove er, a alt det, du har brug for til netop haven, det fås på nettet lige som alt andet efterhånden. Det gør det noget lettere i en travl hverdag, for en dage i et havecenter er noget, der tager en del tid. Tid jeg hellere vil bruge på haven end på at tage ud og kigge efter udstyr til den. Haven er for mig et helle, der skal nydes, og det skal gøres så enkelt som muligt for mig.

Alt fra muld til løg

Jeg havde ikke forestillet mig, at der ville være så meget til det at have en have. Bare slå lidt græs og hæk, og så var det sådan set det. Men det er ikke nok, for jeg har fået blod på tanden. Jeg vil have et par bede, der kan pryde, så der skal arbejdes lidt ekstra på det forhold. Jeg har derfor bygget et par bede op af noget træ, jeg havde til overs, og nu skal de så fyldes op med jord og planter.

Jeg tænker forskellige stauder, der kan blomstre på skift, så der hele tiden er masser af grønt og masser af blomster. Inden de kan gro, skal jeg bruge jord, og til formålet har jeg bestilt en masse højbedsmuld online. Her kan jeg få alt det jord, jeg skal bruge på en gang, klar til at blive fyldt i mine bede, og dermed klar til alle de planter, der skal gro der.

Og jeg har sikret, der er lidt mere jord, end jeg egentlig har brug for. Så er der også til et par krukker, jeg gerne vil have til at stå ved foden af trappen op til terrassen. Det skaber lidt liv med blomster flere steder.